A close-up of a logo

Description automatically generated with low confidence

 

 

Kvalitetu tvrtke KROVEL d.o.o. prepoznale su institucije Europske unije koje podupiru naš projekt pod nazivom:

 

„KROVEL d.o.o. - uvođenje digitalnih rješenja u poslovanje u svrhu digitalne transformacije“ (NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0080)

 

 

Projekt je odobren u sklopu natječaja „Bespovratne potpore za digitalizaciju“ (NPOO.C1.1.2.R3-I3.01) s ciljem uvođenja novih digitalnih rješenja u poslovanje ulaganjem u digitalne alate i izgradnju digitalnih kapaciteta djelatnika, kako bi se unaprijedili proizvodni postupci, poslovne i organizacijske prakse optimizacijom, transformacijom i digitalizacijom poslovnih procesa, sa svrhom provođenja digitalne transformacije što podrazumijeva promjenu postojećeg poslovnog modela, a rezultirat će povećanjem efikasnosti i produktivnosti te jačanjem tržišne pozicije tvrtke i posljedično rastom prihoda od prodaje, uz rast prihoda od izvoza.

 

Konkretno, uspješnom provedbom projekta doći će do (između ostalog):

 

 

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 69.119,39 EUR

 

EU SUFINANCIRANJE PROJEKTA: 30.412,53 EUR

 

Razdoblje provedbe projekta: 01.01.2023. - 01.04.2024.

 

 

Kontakt osoba:

 

Kontakt relevantnih institucija:

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026.: Financira Europska unija – NextGenerationEU.

 

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

 

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost KROVEL d.o.o., Barutanski jarak 114, 10000 Zagreb, Hrvatska.